Open series

Doe mee aan de Open Series!

Haal samen met de gehele Nederlandse FIFA community geld op voor het goede doel!

Check hier de originele edivisie homepage

eDivisie Open Series

Welkom bij de eDivisie Open Series! De plek waar de Nederlandse EA SPORTS FIFA community, edivisiespelers, eredivisievoetballers, internationale voetballers en influencers samenkomen.

Welkom bij de eDivisie Open Series! De plek waar de Nederlandse EA SPORTS FIFA community, eDivisiespelers, eredivisievoetballers, internationale voetballers en influencers samenkomen.

De eDivisie ligt voorlopig stil en daarom bieden wij jullie een alternatief. Elke week organiseren we drie toernooien waar 128 mensen aan mee kunnen doen: de eDivisie Open Series!

Jij speelt tegen andere spelers vanuit de community, maar ook tegen eDivisiespelers, voetballers uit de eredivisie en voetballers uit internationale competities!

Het toernooi wordt gespeeld op PlayStation en met FUT-accounts. Om het eerlijker te maken, gelden er restricties voor de FUT-teams. Op deze manier creëren we een level playing field, waar iedereen kans maakt om te winnen.

Natuurlijk is er iets te winnen! In deze tijd willen wij als eDivisie ons steentje bijdragen in de bestrijding van het Corona-virus. Daarom bepaalt de winnaar van een toernooi naar welk (lokaal) goed doel het inschrijfgeld gaat. Deelname kost tenminste € 1,- en zo strijden we samen tegen het Coronavirus!

Welkom bij de eDivisie Open Series! De plek waar de Nederlandse EA SPORTS FIFA community, edivisiespelers, eredivisievoetballers, internationale voetballers en influencers samenkomen.

SCHRIJF JE HIER IN

Programma per toernooi

13:00 uur        Deadline om in te schrijven

15.00 uur        Ronde 1 (poulewedstrijden) – 30 Poules

15:30 uur        Ronde 2 (poulewedstrijden)

16:00 uur        Ronde 3 (poulewedstrijden)

17:00 uur        Knock-outronde

17:30 uur        Achtste finales

18:00 uur        Kwartfinales

18:30 uur        Halve finales

19:00 uur        FINALE

Toernooi-opzet

De toernooi-opzet van de eDivisie Open Series is een zogenaamde Round Robin, gevolgd door een Single Elimination knock out. Alle wedstrijden zijn een Best of 1.

Dit betekent dat alle deelnemers worden ingedeeld in groepen. Iedere speler speelt tegen iedere andere speler in de groep (Round Robin). De winnaars van de groepen stromen door naar de volgende ronde. Vanaf dat moment geldt de Single Elimination knock out. Vanaf dat moment geldt; als je wint, plaats je je voor de volgende ronde, als je verliest, lig je uit het toernooi.